Колко важно е правилното онлайн присъствие за вашия хотел?

Съдържанието свързано с туристически дестинации, хотели и ресторанти се създава всяка минута.

За всеки бизнес в тази сфера е важно да използват това съдържание.

Помислете какво правите вие, както и вашите клиенти, когато желаете да пътувате и да отседнете някъде. Проучвате, четете ревюта, търсите идеи, мнения и препоръки и тогава преценявате, кои от тях са достоверни и едва тогава можете да предприеме крачка и да резервите. Милиони са хората, които правят това преди всяко пътуване.

Проучване на TripAdvisor показва, че гостите, които отсядат в даден хотел преди своята резервация са прочели повече от 12 ревюта. Повече от половината от хората в същото проучване (53%) не резервират в хотел без ревюта.

Още едно проучване от Blue Magnet Interactive твърди, че човек посещава средно повече от 20 уебсайта преди да направи резервация за своето пътуване.

Онлайн съдържанието пребори по-старите методи за рекламиране, и най-вече в сферата на туризма. Добре разказаната история или завладяващото видео са много по-ефективни от банерите поставени в вече познати сайтове, които са препълнени с такъв формат реклами.

Тъй като пътуванията могат да бъдат голяма, скъпа и дори обезкуражаваща покупка, хората винаги са гладни за информация, която да им помогне да планират перфектното пътуване на достъпна цена.

За хората в бизнес като туризма не трябва да се подлага на съмнение нуждата от онлайн съдържание, а трябва да стои въпроса как да го използваме.

Animated Background Control Bric

Искате да знаете с какво можем да ви помогнем?