Няколко примера за нашата работа

Видео Портфолио

Видеа за Преживяване

Вила Дива - Видео за Преживяване

Това е видеото за Вила Дива в Родопите. Невероятно място да отседнеш сред природата и да ѝ насладиш. Ако имаш нужда от подобно видео за твоя хотел, къща за гости, туристическа активност или друг вид бизнес, свържи се с нас и ние ще ти помогнем.

www.vila-diva.com

Яхтата Black Sea Cat - Видео за Преживяване

Летния сезон беше официално открит с едно от най-новите ни видеа за Black Sea Cat. Невероятни летни емоции в комбинация със страхотни гледки и една луксозна яхта.

www.blackseacat.com

Родопи - Видео за Преживяване

Видеото е заснето в Родопите, България – невероятно място със спиращи дъха гледки! Бидейки там се опитахме да покажем цялата красота, която притежава това място в едно от видеата ни свързани с пътувания. И всъщност това видео наистина изкуши хората да отидат и посетят хотелите и местата, в които отсядахме.

Представяне на Места

Къщи за Гости Мартина - Ревю

Това е видео ревю на „Къщи за гости Мартина“ в село Смилян, България. Две къщи в стар български стил с огромна механа, красив двор и прекрасна природа. Страхотно място за почивка от забързания градски живот или за весело парти с приятели.

www.martina-group.com

Дрон Видеа

Видеа за Брандове

SaladBox - Видео Ревю

Ревю на най-новото място за здравословна храна в София. Нашият екип засне кратко видео за мястото след като получихме лична покана да го посетим. Във видеото можеш да видиш интериора, начина на приготвяне на храна и как протича едно посещение в SaladBox, част от кадрите са заснети с дрон.

www.saladbox.bg

Сватбени Видеа

Сватбено Видео - Деси и Мони

Сватбен трейлър за красивата сватба на Деси и Мони заснета от Shape Style Studio. Невероятни емоции и страхотни хора пред нашите обективи!
Поздравления скъпи влюбени!

Сватбено Видео - Гери и Венци

Ние търсим емоцията във всяко наше видео. Заради това бяхме изключително щастливи да заснемем невероятния сватбен ден на Гери и Венци. Опитахме се да уловим всеки момент от този специален повод и така да остане за цял живот. Ако харесваш това видео, можеш да се свържеш с нас, за да заснемем и твоя специален ден.

Видеа за Компании

Презентационно Видео за Компания - Infoleven Ltd.

ИТ компания или друг бизнес - можем го! Пиши ни и ние ще ти помогнем с измислянето и реализирането на концепция за твоето презентационно видео.

www.infoleven.com

Teambuilding Видео - Infoleven Ltd.

Teambuilding видео за твоята компания - можем го! Пиши ни и ние ще ти помогнем с измислянето и реализирането на концепция за твоето презентационно видео.

www.infoleven.com

Видеа от Събития

Фотография

Продукти

Заснето с Дрон

Места

Мода

Твоето онлайн присъствие прави бизнеса ти по-атрактивен и привлича правилните клиенти към него.

Да поговорим за твоя нов проект!

Всички права запазени 2018 © Shape Style Studio