Ние не просто снимаме видеа, те оживяват, когато в тях откриеш разказаната история

Портфолио

Какво Правим?

Видео и фото заснемане, кратки филми, видео презентации и други визуални материали..

Ние предлагаме цялостни онлайн решения, свързани със създаване на съдържание, управление на социални мрежи и инфлуенсър маркетинг. Също така, можеш да разчиташ на нас, ако се нуждаеш от графичен и уеб дизайн.

Повече за работата ни ще намериш в нашето портфолио.

За Кого?

Това е за теб. Ти, който знаеш, че емоциите и разказаната история са ключът към бъдещето на твоето онлайн присъствието. Ти, който знаеш, че видеото и визуалното съдържание ангажират и привличат нови потребители в твоя сайт и на прага ти.

Ако имаш голям хотел или малка къща за гости, аква-парк, въжен град в гората или пък се занимаваш с екстремни спортове. Малка компания или стартъп, който се нуждае от видео презентация. Нашите услуги са точно за теб! Ако пък не виждаш твоето място или услуга сред изброените – не се тревожи - нашите услуги са за всеки, който има нещо, което иска да покаже пред света.

Искаш да знаете повече?

Как можем да направим така, че твоят бизнес да изглежда по-добре и да привлича повече хора?

Ако сега стартираш своя бизнес или искаш да промениш цялостно неговия облик, ние можем да ти помогнем да го представиш в най-добрата светлина, така че да привлечеш своите потребители, клиенти или аудитория. Ние можем да бъдем твой партньор във всяка стъпка. Ще започнем с твоето лого, професионални снимки, представителни видеа, уебсайт и рекламни материали. След което продължаваме с презентации, визитни картички и адаптирано визуално съдържание за социалните мрежи.

В какво вярваме

В днешно време ти е нужна повече от добра камера, за да уловиш най-страхотните моменти от живота. Видеа за пътувания и преживявания, сватби, твоята компания, вила и още много други. Ще уловим по такъв начин твоите моменти, че те да останат завинаги с теб, като най-съкровените ти спомени.

Видео Портфолио

Да поговорим за твоя нов проект

Фотография

Кои сме ние?

Ние сме малък екип, който вярва, че онлайн присъствието на твоя бранд е по-важно от всякога.

Днес имаме хиляди начини да достигнем до хората, но привличането на правилната аудитория става все по-трудно.

Създадохме това студио осъзнавайки голямата нужда от изграждане на силна бранд идентичност, качествено съдържание и правилното му управление. Искаме всеки собственик на малък или голям бизнес, млад предприемач или бранд да открие в наше лице партньор, с който да реализира своя успешен онлайн облик.

Някои от нашите клиенти

“Online video is the Swiss army knife of internet marketing. It really can be used all over the customer lifecycle, whether it’s customer service, marketing, or even recruitment.”

Да поговорим за твоя нов проект!

Свържи се с нас

Изпрати ни информация за твоя проект и ние ще се свържем с теб възможно най-скоро.

Използвай формата ни за контакти или този мейл:

hello@shapestyle.eu

+359 876 662 022

Всички права запазени 2018 © Shape Style Studio