За Нас

Какво Правим?

Видео и фото заснемане, кратки филми, видео презентации и други визуални материали..

Ние предлагаме цялостни онлайн решения, свързани със създаване на съдържание, управление на социални мрежи и инфлуенсър маркетинг. Също така, можеш да разчиташ на нас, ако се нуждаеш от графичен и уеб дизайн.

Повече за работата ни ще намериш в нашето портфолио.

Защо го Правим?

Нашият малък, но амбициозен екип започна това студио, вярвайки в силата на емоциите, които запечатваме във всеки един кадър. Чрез нашите видеа това може да бъде споделено със света. Много хора имат нужда да преживеят тези емоции първо от екрана и тогава да решат, че искат да посетят даденото място. С такова видео ти можеш да впечатлиш и привлечеш твоите бъдещи клиенти.

В какво вярваме

Вярваме в силата на разказаната история, на емоциите и уникалността на всеки човек. Точно затова създаваме видеа и снимки, зад които стоят всички тези елементи. Вярваме, че едва когато истински обичаш това, което правиш, тогава неминуемо хората ще виждат именно това в твоята работа - страст, желание, амбиция и упоритост.

За Кого?

Това е за теб. Ти, който знаеш, че емоциите и разказаната история са ключът към бъдещето на твоето онлайн присъствието. Ти, който знаеш, че видеото и визуалното съдържание ангажират и привличат нови потребители в твоя сайт и на прага ти.

Ако имаш голям хотел или малка къща за гости, аква-парк, въжен град в гората или пък се занимаваш с екстремни спортове. Малка компания или стартъп, който се нуждае от видео презентация. Нашите услуги са точно за теб! Ако пък не виждаш твоето място или услуга сред изброените – не се тревожи - нашите услуги са за всеки, който има нещо, което иска да покаже пред света.

Искаш да знаеш с какво можем да ти помогнем?

Всички права запазени 2018 © Shape Style Studio